[dcd-avg no-return='true'][/dcd-avg] Verhuur internet-oplossingen - De Computerdienst [dcd-avg no-return="true"][/dcd-avg]

Verhuur internet-oplossingen

Verhuur van complete internetoplossingen op locatie

Wanneer u een evenement, een congres of een andere bijeenkomst organiseert dan wilt u vaak zorgen dat er ook gebruik gemaakt kan worden van internet. Vaak is er dan sprake van veel gebruikers op een kleine oppervlakte, hier is dan speciale apparatuur benodigd. Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van (complete) internetoplossingen op locatie en helpen u natuurlijk graag!

Evenementen

Voor grote evenementen koppelen wij grote aantallen Accesspoints aan elkaar zodat er een overlappend netwerk ontstaat waartussen de gebruikers kunnen "roamen". Dit betekent dat een gebruiker, zonder het te merken, door de verschillende zendgebieden loopt. Wij verzorgen alle apparatuur, hierbij kunt u denken aan:

  • Router
  • Controller die het netwerk aanstuurt (en externe ondersteuning biedt)
  • Switches
  • Accesspoints (WIFI)

Inmiddels hebben wij netwerken mogen verzorgen voor maximaal 4.000 gelijktijdige gebruikers, maar ook "kleine" evenementen voor tientallen of honderden gebruikers kunnen wij verzorgen! Hierbij is het altijd van belang wat voor binnenkomende internetlijn aanwezig is, hoe sneller hoe beter!

Nog geen internet op locatie?

Regelmatig komt het voor dat er nog geen internetverbinding aanwezig is op de locatie van uw evenement. Dit is geen probleem! Wij verzorgen een tijdelijke (mobiele) oplossing zodat uw bezoekers toch kunnen internetten.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met ons (info@decomputerdienst.nl).

Wilt u liever dat wij u op een ander tijdstip terugbellen?
Vul dan onderstaand formulier in!