[dcd-avg no-return='true'][/dcd-avg] Alles goed ingesteld maar geen mail - De Computerdienst [dcd-avg no-return="true"][/dcd-avg]

Alles goed ingesteld maar geen mail

Alles is goed ingesteld maar ik kan niet mailen

Wanneer u alles goed ingesteld heeft maar u kunt toch geen mail ontvangen dan bestaat de kans dat uw IP-adres op de blacklist van de server gekomen is. Wanneer een (mail)programma te vaak zonder succes probeert in te loggen dan registreert de server dit als een poging tot inbraak. Hij kan namelijk niet weten dat u uw mailprogramma aan het instellen bent. Na een aantal mislukte pogingen zet de server de deur op slot voor uw IP-adres en kunt u onze server niet meer bereiken.

U kunt zelf controleren of u op de blacklist van de server staat door te controleren of u op uw eigen website (of van De Computerdienst) kunt komen. Indien deze niet geopend wordt (en u heeft wel internetverbinding) dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij u van de blacklist af kunnen halen.

Wanneer de server u op de blacklist plaatst is er bijna altijd een apparaat dat verkeerd probeert verbinding te maken!

Zolang er apparaten binnen uw netwerk zonder succes blijven aanmelden dan zal de server uw ip-adres telkens weer blokkeren. Het is dan ook belangrijk om de oorzaak te vinden.

Wilt u liever dat wij u op een ander tijdstip terugbellen?
Vul dan onderstaand formulier in!