[dcd-avg no-return='true'][/dcd-avg] Huisstijl en drukwerk - De Computerdienst [dcd-avg no-return="true"][/dcd-avg]

Huisstijl en drukwerk

Huisstijl, drukwerk en logo's

De Computerdienst kan u ook van dienst zijn met uw logo, huisstijl en drukwerk. Wij weten hoe belangrijk het is om een professioneel visitekaartje te overhandigen aan uw zakelijke relaties en zorgen ervoor dat u dit met trots kunt doen. Ook de opmaak van flyers kunnen wij voor u verzorgen, of het nu gaat om een actie of om uw naamsbekendheid een boost te geven, huis-aan-huis of om aan uw doelgroep uit te delen; bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij begeleiden samen met u uw drukwerk via diverse internetaanbieders. Daarbij wordt nauw gelet op de meest marktconforme prijzen en aanbiedingen.

Download onze folder met meer informatie om alles op uw gemak te bekijken.

Onze tarieven:

Logo digitaliseren
U heeft een logo, maar deze voldoet niet aan de grafische specificaties. Wij digitaliseren uw logo naar de meest gangbare toepassingen.
Digitaliseren logo: 95 euro.

Logo ontwerpen
U heeft geen logo en wilt graag een voor uw bedrijf passend ontwerp. Dan gaan wij, samen met u, aan de slag voor het beste resultaat. U ontvangt een logo voor professioneel gebruik in alle bestandstypes, voor elke denkbare toepassing, inclusief eigendomsrecht.
Nieuw logo: 150 euro.

Visitekaartjes / briefpapier ontwerpen
U wilt een visitekaartje waarop de meest belangrijke contactgegevens staan vermeld. Met aansluitend briefpapier vormen zij gezamenlijk de belangrijkste huisstijldragers van uw bedrijf. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Visitekaartje: 90 euro per naamstelling.
Briefpapier: 70 euro.

Flyer ontwerpen
U wilt een flyer waarop reclame of neutrale informatie voor algemeen publiek of een specifieke doelgroep is weergegeven. Dit kan in verschillende formaten: A4, A5, A6 of US.
Flyer: 195 euro

Wilt u liever dat wij u op een ander tijdstip terugbellen?
Vul dan onderstaand formulier in!