[dcd-avg no-return='true'][/dcd-avg] Waarom kiezen voor social media? - De Computerdienst [dcd-avg no-return="true"][/dcd-avg]

Waarom kiezen voor social media?

Waarom kiezen voor social media?

 

Waarom is social media zo belangrijk?

Hoe vaak kijkt u op Facebook even naar uw tijdlijn? Wij zelf zeker 10 keer op een dag. Berichtjes beantwoorden, reageren op geplaatste foto’s.
Maar vooral kijken naar  interessante berichten. Een vriend deelt bijvoorbeeld een bericht van een bedrijf, om te laten zien in zijn/haar netwerk. U ziet het bericht en vindt dat heel interessant. Bijvoorbeeld korting op een product wat u wilde kopen, of misschien wordt net dat pand verhuurd die u al jaren lang op het oog heeft. Dat alleen al is de kracht van Facebook op social media. Als bedrijf zijnde kunt u interesse wekken bij uw klanten in uw producten of diensten.

 

Vergroten naamsbekendheid

Door gebruik te maken van social media vergroot u de activiteiten rondom uw bedrijf.
Er wordt meer van gezien en meer over gepraat. Online bent u dan erg aanwezig en het vergroot de naamsbekendheid natuurlijk veel meer dan bijvoorbeeld  een advertentie in de krant.
U bent namelijk veel persoonlijker op social media, dat komt door het plaatsen van verschillende posts per dag. Door het bereik van uw merk te vergroten, zullen bedrijven of consumenten uw product of dienst eerder herkennen.
De naam blijft in het hoofd en komt dan als eerste naar boven als ze iets nodig hebben.

 

Stilstand is achteruitgang

Vaak zeggen mensen het gezegde ‘’ stilstand is achteruitgang ‘’ en daar geloven wij ook in. De komst van social media heeft dat volkomen veranderd. Voor de marketing zijn er zoveel nieuwe mogelijkheden en het blijft ook verder groeien. Als bedrijf wil je natuurlijk niet achterblijven en wil je mee groeien met het sociale media. Social media is inmiddels echt een belangrijk voor elk bedrijf, waardoor je er ook bijna niet meer omheen kunt als bedrijf. Daarbij heb je natuurlijk ook je hele doelgroep op social media zitten, die kun je snel en simpel benaderen door je activiteit.

Wilt u liever dat wij u op een ander tijdstip terugbellen?
Vul dan onderstaand formulier in!