[dcd-avg no-return='true'][/dcd-avg] Wij helpen u graag met het oplossen van problemen op uw computer - De Computerdienst [dcd-avg no-return="true"][/dcd-avg]

Wij helpen u graag met het oplossen van problemen op uw computer

 

Uw probleem is ons probleem!

Maak van uw probleem ook ons probleem. Wij helpen u graag bij het oplossen van computerproblemen!

Naast persoonlijke begeleiding kunt u ook bij ons terecht voor al uw computer problemen en wensen op computergebied. Wij begeleiden u o.a. bij virusproblemen, internetproblemen, computers die niet meer opstarten, etc. Of u nu een back-up wilt laten maken, een virus heeft op uw pc of problemen met een vastgelopen computer. Wij kunnen u helpen, dat maakt het werken met uw computer gemakkelijker en leuker!
Ook fysieke schade kunnen wij in de meeste gevallen gewoon voor u repareren.

[dcd-avg style="width: 500px; height: 350px; float:right;"][/dcd-avg]

Behalve het oplossen van problemen kunt u ook bij ons terecht voor de installatie van uw nieuwe computer, hardware, programma installatie en randapparatuur! Uw netwerk aanleggen, instellen en onderhouden verzorgen wij ook graag voor u.
Binnen programma installatie zitten ook de bekende programma’s als Spotify, Word en Excel. Foto’s bewerken of een virus programma installeren? Wij kunnen u gemakkelijk aan huis helpen of bij ons op kantoor!

Zo maken wij ook graag uw computer voor u schoon! Wordt uw computer steeds trager? Dan is uw computer aan een onderhoudsbeurt nodig. Dit kan komen doordat de computer automatisch software binnenhaalt of doordat u teveel (ongebruikte) bestanden op uw computer  heeft opgeslagen. Virussen kunnen er ook voor zorgen dat uw computer trager opstart of programma’s opent. Wij komen graag bij u langs om uw pc een opfrisbeurt te geven.

Samengevat verzorgen wij voor u:

  • Oplossen van virus problemen
  • Uw computerinstallatie
  • Het aansluiten van uw computer en randapparatuur
  • Het opnieuw installeren van Windows en andere software
  • Netwerk aanleggen binnen huis, instellen hiervan of het onderhouden
  • Uw computer verbinden met het netwerk
  • Reparaties van uw computer
  • Computer opschonen
    In de meeste gevallen gebeurt dit gewoon bij u thuis!

Bent u niet zeker of wij u kunnen helpen met het oplossen van problemen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de contact pagina of bel ons!

Contact Formulier

 

 

Wilt u liever dat wij u op een ander tijdstip terugbellen?
Vul dan onderstaand formulier in!