[dcd-avg no-return='true'][/dcd-avg] Home - De Computerdienst [dcd-avg no-return="true"][/dcd-avg]

Computerhulp op uw locatie

Gaat het nu om het leren gebruiken van uw computer, of heeft uw computer het begeven en moet deze gerepareerd worden? Bij ons kunt u terecht voor computerhulp in de breedste zin van het woord. Onze definitie van een computer omvat namelijk ieder apparaat dat elektronisch bestuurd kan worden.

Website ontwikkeling

Een nieuwe website is een ingewikkeld proces, kost heel veel geld en gaat regelmatig mis…. Maar gelukkig niet bij De Computerdienst! Wij gaan samen met u aan de slag om er bij ieder project voor te zorgen dat u met trots uw nieuwe website aan iedereen wilt laten zien.

Opleidingen & trainingen

In deze tijd van razendsnelle vernieuwingen is het van belang om bij te blijven. Wij verzorgen diverse trainingen en opleidingen op verschillende gebieden van computergebruik. Dit kan zowel klassikaal als individueel. Natuurlijk kan dit bij u op locatie, maar ook in één van onze lesruimtes.

Apple reparaties

 • iMac reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw iMac dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

 • iPad reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw iPad dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

 • Macbook reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw Macbook dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

 • iPhone reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw iPhone dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

Lees verder

Wat onze klanten vinden

Nico Pomstra

Als ik een probleem had, werd het op gelost. En de mensen daar waren vriendelijk.

Ben de Loos

Uiterst tevreden en een voorrecht zulke deskundigheid achter de hand te hebben in deze digitale tijd.

Louis Ph. Guilonard

Voldoet aan alle verwachtingen. Duidelijke prijsopgave vooraf en goede , betrouwbare service.

Ruud

Een computerdienst die doet en waarmaakt wat het beloofd, snel handelen in ad hoc situaties en dat voor minimale kosten.…

R. Van Daalen

Mijn computer deed helemaal niets meer. Gelukkig heeft de computerdienst mijn bestanden weer helemaal terug kunnen zetten. Snelle service en…

Henny Stoops

Alle computerproblemen worden altijd opgelost. Als je belt wordt er een afspraak geregeld om zo snel mogelijk te komen met…

Volg ons ook op Facebook

[dcd-avg][/dcd-avg]

Wilt u liever dat wij u op een ander tijdstip terugbellen?
Vul dan onderstaand formulier in!