Computerhulp op uw locatie

Gaat het nu om het leren gebruiken van uw computer, of heeft uw computer het begeven en moet deze gerepareerd worden? Bij ons kunt u terecht voor computerhulp in de breedste zin van het woord. Onze definitie van een computer omvat namelijk ieder apparaat dat elektronisch bestuurd kan worden.

Website ontwikkeling

Een nieuwe website is een ingewikkeld proces, kost heel veel geld en gaat regelmatig mis…. Maar gelukkig niet bij De Computerdienst! Wij gaan samen met u aan de slag om er bij ieder project voor te zorgen dat u met trots uw nieuwe website aan iedereen wilt laten zien.

Opleidingen & trainingen

In deze tijd van razendsnelle vernieuwingen is het van belang om bij te blijven. Wij verzorgen diverse trainingen en opleidingen op verschillende gebieden van computergebruik. Dit kan zowel klassikaal als individueel. Natuurlijk kan dit bij u op locatie, maar ook in één van onze lesruimtes.

Apple reparaties

 • iMac reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw iMac dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

 • iPad reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw iPad dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

 • Macbook reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw Macbook dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

 • iPhone reparaties

  Wanneer u problemen heeft met uw iPhone dan kunnen wij u helpen om ze op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen. Kies uw model om een overzicht te krijgen van de verschillende reparaties.

Lees verder

Wat onze klanten vinden

Mevr van Zanten

De afgelopen weken heb ik een Word cursus op maat gevolgd. Dit gebeurde gewoon bij mij thuis, iedere keer een…

Ben de Loos

Uiterst tevreden en een voorrecht zulke deskundigheid achter de hand te hebben in deze digitale tijd.

Linda de Wit

Leuke, lieve en bovenal kundige mensen! Goede service, professionaliteit én voor alles is een oplossing te vinden. Ik ben een…

Henny Stoops

Alle computerproblemen worden altijd opgelost. Als je belt wordt er een afspraak geregeld om zo snel mogelijk te komen met…

Maaike

Mijn beide kinderen hebben de typecursus gedaan. Hierover zijn we erg tevreden. Fijn dat de lessen gewoon op school worden…

Joke

Bij De Computerdienst werken enthousiaste jonge mensen die ook de problemen begrijpen waar de oudere generatie tegen aanloopt. Ze hebben…

Volg ons ook op Facebook

[dcd-avg][/dcd-avg]

Wilt u liever dat wij u op een ander tijdstip terugbellen?
Vul dan onderstaand formulier in!